Dubánčí tapeta na říjen

Podzim je tu v plné parádě, dozrávají kaštany a žaludy, takže nejen děti jich tahají domů plné kapsy. Sledujte dubánčí facebook a další jejich online profily a dozvíte se, co vše se dá z těchto přírodnin slepit. Pro nedočkavce jsem sepsal v minulých letech jeden delší článek s velkou galerií, tak se můžete podívat a inspirovat: Zvířátka a rozličné potvůrky z kaštanů, žaludů a dalších podzimních přírodnin.

Vtipný podzimní dárek

Pokud chcete přátelům dát na podzim vtipný dárek, tak se podívejte na Dubánčí DIY dárkový set, který obsahuje plátěný pytlík na přírodniny (ty si musíte nasbírat sami, teď na podzim je pro to ideální příležitost) a dva návody na slepení dubánka – jeden krásně ručně vykreslený a druhý velmi podrobný v IKEA stylu, takže dubánka  podle něj určitě každý zvládne poskládat:

Inktober 2021

V říjnu se koná již po několik let jedna velká kreslící výzva – Inktober. Každý den jedno téma na kreslení. Já jsem se Inktoberu zúčastnil již 4x, loni jsem si to vylepšil tím, že jsem na každé téma kreslil dubánky a letos v tom hodlám pokračovat. Navíc jsem se rozhodl, že je načase pořádně začít kreslit digitálně a tak hodlám celou výzvu absolvovat na iPadu, který jsem si koupil loni na Vánoce. Pravděpodobně to budu kreslit v aplikaci Procreate, ale pokud máte nějaký tip na lepší program, sem s ním. Stejně tak pokud víte o nějakých dobrých tutoriálech, štětcích, tipech na Procreate, rád se přiučím. V každém případě očekávejte v říjnu příliv dubánčích ilustrací na jejich sociálních profilech!

Nové kalendáře na rok 2022 + nová sada pohlednic

Znovu připomínám, že dubánčí kalendáře na příští rok jsou již na eshopu (v kamenných prodejnách budou začátkem října) a navíc jsem tam přidal i novou sadu pohlednic – Best of 2021, která obsahuje většinu motivů z kalendářů + nějaké další navíc!

  • Klasický nástěnný kalendář o velikosti A3 za 270 Kč
  • Nástěnný rodinný plánovací kalendář, tedy 2 A3 stránky nad sebou (na horní je obrázek, dolní obsahuje řádky jednotlivých dní pro vaše plánování) za 290 Kč
  • Malý stolní kalendář – dvoutýdenní velikosti 30 x 17 cm, ideální do kanceláře na stůl za 250 Kč
  • A ke každé dubánčí objednávce v eshopu dostanete jeden malý kalendářík velikosti kreditní karty zcela zdarma.

Wallpaper na říjen ke stažení zdarma

Dubánčí tapeta s kalendářem na říjen

Aktuální kalendář/wallpaper pro tento měsíc si můžete stáhnout zde:

The paper calendars for 2022 can be purchased in the Acorn elves e-shop on Zazzle as well as postcards, magnetic Dubnets puzzle, stickers, T-shirts, caps, and more.